"Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής για την δημιουργία on-line μουσικών κοινωνιών" - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία υλοποιήθηκε μια διαδικτυκή εφαρμογή και ένα website μέσω του framework django της python. Στόχος του συγκεκριμένου web site είναι να βοηθά τους μουσικούς κάθε είδους μουσικής προτίμησης και μουσικής ιδιότητας να βρίσκουν ο ένας τον άλλον εύκολα και άμεσα. Στην εισαγωγή γίνεται μια γενική περιγραφή της σημερινής καθημερινότητας σχετικά με το διαδίκτυο και την υπερπληροφόρηση, εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους επιλέχθηκε το παραπάνω framework και πώς μπορεί μια ιστοσελίδα φτιαγμένη στο django να βοηθήσει μουσικούς στην πραγματικότητα της υπερπληροφόρησης. Στο πρώτο κεφάλαιο περιγράφονται τα frameworks, και οι κατηγορίες αυτών. Στο δεύτερο κεφάλαιο, αναλύεται το django, η λειτουργικότητα αυτού και παραδείγματα εφαρμογών που έχουν υλοποιηθεί με αυτό. Στο τρίτο κεφάλαιο περιγράφεται η αναγκαιότητα μιας ιστοσελίδας σαν αυτή που υλοποιήθηκε , η λειτουργικότητά της, η αλληλεπίδραση με τον server , η βάση δεδομένων και η χρήση του django για την ομαλή κατασκευή της ιστοσελίδας. Κατά την περιγραφή των παραπάνω δίνονται και αντιπροσωπευτικά κομμάτια κώδικα
Keywords: framework, django, μουσικοί, διαδίκτυο, υπερπληροφόρηση