Pavor Nocturnus - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Ένα ολοκληρωμένο όνειρο ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του θεατή, ενσωματώνοντας και κάνοντας τον πρωταγωνιστή ενός παράδοξου συνονθυλεύματος τυχαίων γεγονότων αλλά και εμπειριών. Ο θεατής θα χαθεί σε μια άβυσσο προσωπικών συναισθημάτων και αναμνήσεων, ενώ κατά την περιπλάνηση του στον ονειρικό κόσμο τον συνοδεύει ο τρόμος και η μοναχικότητα. Το νοητικό αυτό ταξίδι του θα συντροφεύεται από ένα σύνολο ηχητικών αποσπασμάτων, τα οποία θα τον μεταφέρουν σε μια δυσφορικά γνώριμη αλλά ταυτόχρονα ονειρική διάσταση. Το δυστοπικό αυτό ταξίδι του στο υποσυνείδητο αποτελείται από τρεις διαφορετικούς χώρους - δωμάτια, απούσα από των οποίων, κατά κύριο λόγο είναι η λογική, ενώ εκτυλίσσεται κατά την δομή ενός πραγματικού ονειρικού κύκλου.

A complete dream unfolds before the viewer's eyes, integrating and making them the protagonist of a paradoxical jumble of random events and experiences. The viewer will be lost in an abyss of personal feelings and memories, while during their wanderings in the dream world, they will be accompanied by terror and loneliness. This mental journey will go hand in hand with a set of sound fragments, which will transfer them to an uncomfortably familiar but at the same time dreamlike dimension. Their dystopian journey into the subconscious consists of three different rooms, absent from which, mainly, is logic, while it unfolds according to the structure of a real dream cycle.
Night Terrors
Keywords: Όνειρο, Εφιάλτης, Παράδοξο, Έρευνα, Νυχτερινοί Τρόμοι, Τρισδιάστατη Εμψύχωση Γραφικών; Dream, Nightmare, Research, Night Terrors, 3D animation