Ανάπτυξη τρισδιάστατων μοντέλων, βάσει του video game με τίτλο «White Bear» - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Τα κεφάλαια που θα ακολουθήσουν αποτελούν συνοδευτικό κομμάτι της δημιουργίας των τριών χαρακτήρων για το video game «White Bear» , εμπνευσμένο από την σειρά «Black Mirror» του Charlie Brooker και το ομώνυμο δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Σκοπός του γραπτού μέρους είναι να εισάγει κάποιες πληροφορίες για την σειρά, το συγκεκριμένο επεισόδιο και κατά κύριο λόγο τον ρόλο των χαρακτήρων αλλά και τον τρόπο δημιουργίας τους.

Τhe following chapters are a companion to the creation of the three characters for the video game “White Bear”, inspired by the second season second episode of the series “Black Mirror” written by Charlie Brooker. The purpose of the project’s written part is to introduce some information about the series and the specific episode but mostly about the role of the characters and how were they made for this game.
Keywords: ανάπτυξη τρισδιάστατων μοτέλων, ανάπτυξη τρισδιάστων χαρακτήρων, τεχνικές ανάπτυξης χαρακτήρων, τρισδιάτατοι χαρακτήρες, ανάπτυξη τρισδιάσταων χαρακτήρων; game ready characters, video game character creation, 3d character modeling, modeling, texturing, uv unwrapping, retopology