Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εφαρμογής Κοινωνικής Δικτύωσης - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η παρούσα εργασία εξετάζει την ανάπτυξη μιας πρωτοποριακής εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, η οποία χαρακτηρίζεται από την απλότητα, τη μινιμαλιστική της δομή και την ευχρηστία της.

This paper examines the development of an innovative social application networking, which is characterized by its simplicity, minimalist structure and ease of use.
Design and Development of Social Networking Application
Keywords: εφαρμογή, κοινωνικά δίκτυα, γραμμή εντολών,; social network, frontend, app, minimalistic, terminal