Εικαστική και Ηχητική Επένδυση αποσπασμάτων από τη συλλογή αδημοσίευτων γραπτών του Charles Bukowski, Για τις Γάτες, με χρήση μικτών τεχνικών εμψύχωσης εικόνας - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Οπτικοακουστική επένδυση τεσσάρων ποιημάτων και διηγημάτων από τη συλλογή αδημοσίευτων γραπτών του Charles Bukowski Για τις Γάτες, με χρήση μικτών τεχνικών εμψύχωσης εικόνας

Mixed-media animation based on Charles Bukowski's collection of unpublished poems and narratives, "On Cats"
Keywords: Εμψύχωση εικόνας, Για τις γάτες, μικτές τεχνικές; Animation, Bukowski