Δημιουργία ταινίας μικρού μήκους - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Σκοπός αυτής της εργασίας είναι η θεωρητική και πρακτική ανάλυση στην δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Maras: Into forbidden lands». Η κεντρική ιδέα, έχει να κάνει με την προσπάθεια ενός περιπλανώμενου να αναστήσει μια νεκρή κοπέλα. Η παρακάτω ανάλυση αφορά τη διαδικασία που ακολουθήθηκε ως την ολοκλήρωση της ταινίας. Αρχικά υπάρχει μια προσέγγιση στο πεδίο ένταξης της ταινίας καθώς και σε αναφορές από ταινίες και βιντεοπαιχνίδια που επηρέασαν την δομή του έργου. Στη συνέχεια πραγματοποιείται αναλυτική επεξήγηση όλων των σταδίων επεξεργασίας της ταινίας. Η μεθοδολογία στην οποία στηρίχθηκε η υλοποίηση της συγκεκριμένης θεωρητικής εργασίας, έχει ως βάση βιβλιογραφικές πηγές που αναφέρονται στον κινηματογράφο επιστημονικής φαντασίας καθώς και στα διαφορετικά στάδια των οπτικών εφέ που χρησιμοποιήθηκαν.
Keywords: ταινία, μικρού μήκους; movie, short film