Το Περιστέρι: κόμικ με τη μορφή ψηφιακής εφαρμογής - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Το περιεχόμενο της πτυχιακής εργασίας είναι η δημιουργία ενός ψηφιακού κόμικ με τη μορφή ψηφιακής εφαρμογής, η αφήγησή του οποίου κινείται γύρω από τη θεματολογία της προσωπικής και συλλογικής μνήμης.
Keywords: κόμικ, ψηφιακό κόμικ, μνήμη, ψηφιακή εφαρμογή; comic, webcomic, digital comic, app, memory