«Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά των σελίδων 51- 62 του βιβλίου Austerity: The History of a dangerous Idea του Mark Blyth» - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η πτυχιακή εργασία αποτελείται από τη μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά αποσπάσματος του βιβλίου του Mark Blyth με τίτλο «Austerity: The History of a dangerous Idea του Mark Blyth» που δημοσιεύτηκε το 2013, στο ζενίθ της ελληνικής χρηματοοικονομικής κρίσης την οποία και πραγματεύεται. Επίσης μελετούνται και τα βασικά μεταφραστικά προβλήματα που συναντήθηκαν.

The thesis attempts to study a part of Mark Blyth's book titled « Austerity: The History of a dangerous Idea του Mark Blyth» published in 2013, translate an extract from English to Greek followed by a commentary on the main difficulties encountered in the translation process.
Keywords: «Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά των σελίδων 51- 62 του βιβλίου Austerity: The History of a dangerous Idea του Mark Blyth»; translation, economic studies, austerity, Greek debt crisis, Mark Blyth, European economic policies,