Η ASMR στην Τέχνη της Ηλεκτροακουστικής Μουσικής - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η εργασία αυτή αναζητά τυχόν σχέσεις του φαινομένου της ASMR με την ηλεκτροακουστική μουσική. Ερευνά τις όποιες κοινές μεθόδους στις τεχνικές και των δύο αυτών πρακτικών και επίσης πραγματεύεται τον κοινό τόπο σε ότι αφορά το ακουστικό αποτέλεσμα και των δύο αυτών τομέων.
Keywords: ASMR , Ηλεκτροακουστική μουσική