«Μελέτη και ανάλυση των αδειών πρόσβασης και των πολιτικών ιδιωτικότητας των πιο επιτυχημένων εφαρμογών Android στο Google Play» - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Κύριο αντικείμενο έρευνας της παρούσας εργασίας αποτελεί η ιδιωτικότητα των χρηστών των εφαρμογών Android.Η παρούσα πτυχιακή χωρίζεται σε δυο μέρη όπου το πρώτο ασχολείται με τη μελέτη και την ανάλυση των αδειών πρόσβασης που απαιτούν οι εφαρμογές Android από κάθε χρήστη και το δεύτερο σχετίζεται με τις πολιτικές ιδιωτικότητας των δέκα πιο επιτυχημένων εφαρμογών του Google Play.
Keywords: Πολιτική Ιδιωτικότητας, Εφαρμογές Android, Προσωπικά Δεδομένα, Άδειες Πρόσβασης, Δικαιώματα Χρηστών, Ασφάλεια, Smartphones