Σχεδιασμός και βελτιστοποίηση ιστοχώρου με τεχνικές ψηφιακής αφήγησης και παιγνιοποίησης - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η εργασία πραγματεύεται την σύγχρονη παραγωγική διαδικασία παραγωγής ιστοχώρων. Ασχολείται με το περιεχόμενο και τα αισθητικά στοιχεία και το πώς μπορούν να αναπτυχθούν αποτελεσματικά σε έναν ιστότοπο. Εξετάζει την παιγνιοποίηση και την ψηφιακή αφήγηση, καθώς και την δημιουργία προτύπων για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό διεπαφών και εμπειριών χρήστη και την βελτιστοποίηση των ιστοχώρων. Στοχεύει στο να συγχωνέψει αυτές τις τεχνικές στην υπάρχουσα μέθοδο παραγωγής ιστοχώρων, και να καταλήξει στην παραγωγή ενός ιστοχώρου ακολουθώντας την. Τέλος, εξετάζει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας και περιγράφει προτάσεις για μελλοντικές έρευνες.

The paper discusses the modern process of website production. It looks to content and aesthetic elements and how they can be developed effectively on a website. It examines gamification and digital narrative elements, as well as the creation of standards for the effective design of user interfaces, experiences and the optimization of websites. It aims to merge these techniques into the existing method of producing websites, and to produce a website by following the best practises of the field. Finally, it examines the effectiveness of the process and describes proposals for future research.
Keywords: Σχεδιασμός ιστοχώρου, παιγνιοποίηση, ψηφιακή αφήγηση, εμπειρία χρήστη, διεπαφή, σχεδιασμός περιεχομένου, διάταξη; Web design, gamification, digital narrative, storytelling, user experience, user interface, user centered design, content design, layouts