THE FUTURE IS WATCHING: Δημιουργία ψηφιακών περιβαλλόντων για κινηματογραφική χρήση - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Το "Future Is Watching" αποτελεί τη συνολική έρευνα, τον σχεδιασμό και την δημιουργία ενός οπτικοακουστικού έργου, υπό τη μορφή ταινίας μικρού μήκους. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την κατασκευή επτά ψηφιακών περιβαλλόντων με τη χρήση τρισδιάστατων λογισμικών και τον συνδυασμό τους με πραγματικά υποκείμενα (ηθοποιούς), στα πλαίσια μιας ιστορίας που λαμβάνει χώρα σε ένα δυστοπικό μέλλον. Τα κύρια μέρη του έργου είναι η οπτική μυθοπλασία (σενάριο και γύρισμα) και η ψηφιακή κατασκευή (3D Modeling και Post Production). Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα οπτικοακουστικό έργο - Short Film συνολικής διάρκειας έξι λεπτών.

The “Future Is Watching” isthe in-depth research, the design and the production of an audiovisual project, in the form of a Short Film. In particular, seven digital environments created by using 3D software with real people (actors), form part of this audiovisual piece that takes place in a dystopian future. The main parts of this project are the visual fiction (script and filming) and the digital production (3D Modeling and Post Production). The result is an audiovisual Short Film of 6 minutes duration
THE FUTURE IS WATCHING: DIGITAL ENVIRONMENT CREATION FOR CINEMATIC PURPOSES
Keywords: Ψηφιακά περιβάλλοντα, τρισδιάστατα γραφικά, Εικονικά Περιβάλλοντα, Ειδικά Εφέ, Δυστοπικός Κινηματογράφος; Digital Environment, 3D Modeling, VFX, Dystopian Cinema