“Diagnosis and treatment of attention-deficit hyeractivity disorder in patients with chronic pain” - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Πτυχιακή εργασία μετάφρασης. Μετάφραση και σχολιασμός πρωτοτύπου ιατρικού κειμένου από τα Αγγλικά προς τα Ελληνικά, με θέμα την Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ). Περιέχει εξώφυλλο, περιεχόμενα, εισαγωγή, μετάφρασμα, παράδοση πρωτοτύπου κειμένου, σχόλια , βιβλιογραφία και τέλος κατάθεση πίνακα ειδικών όρων (ορολογίας) παρμένων από το πρωτότυπο κείμενο.
Διάγνωση και θεραπεία της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής – υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ) σε ασθενείς με χρόνιο πόνο
Keywords: Μετάφραση, σχολιασμός ιατρικού κειμένου από τα Αγγλικά προς τα Ελληνικά; Translation, commentary, medical text, English>Greek