“KAOS” - “Τρεις σπουδές ηλεκτροακουστικής σύνθεσης με βάση την κοκκώδη σύνθεση (Granular Synthesis)” - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Σε αυτή τη διπλωματική εργασία, εξετάζεται η χρήση τεχνικών, μέσων και εργαλείων για την δημιουργία έργων κοκκώδους σύνθεσης. Στην συνέχεια, γίνεται αναφορά στους πρώτους δημιουργούς, τις θεωρητικές αποτυπώσεις και τα έργα που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα στον χώρο της τέχνης και εν δυνάμει της Ηλεκτροακουστικής μουσικής. Κατόπιν, παρουσιάζονται, τρία πρωτότυπα έργα ηλεκτροακουστικής μουσικής και εξετάζονται μέσα από τις διαφορετικές αισθητικές τους, οι παράμετροι και τα νέα συνθετικά στοιχεία που μπορούν να προκύψουν με την χρήση της κοκκώδους σύνθεσης και του λογισμικού “SoundGrain”.

In this thesis, the use of techniques, media and tools to create works of granular composition is examined.Then, reference is made to the first creators, the theoretical impressions and the works created up to today in the field of art and potentially Electroacoustic music.Then, three original works of electro-acoustic music are presented and examined through their different aesthetics, the parameters and the new compositional elements that can arise with the use of granular composition and the "SoundGrain" software.
"Kaos"
Keywords: κοκκώδης σύνθεση; Granular synthesis, κοκκώδης σύνθεση, electroacoustic music, acousmatic music