Ηχητικός σχεδιασμός σε ταινία μικρού μήκους, τεχνική και καλλιτεχνική προσέγγιση - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Πρόκειται για την ανάλυση σε τεχνικό και καλλιτεχνικό επίπεδο της ηχητικής επένδυσης μιας ταινίας, και την δημιουργία των ηχητικών μερών.
Keywords: Ηχητικός σχεδιασμός