Ταινία εμψύχωσης και κινούμενων γραφικών μικρού μήκους: ’‘Angst’’ - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η εργασία έχει ως αντικείμενο τη δημιουργία ενός οπτικοακουστικού έργου. Πιο συγκεκριμένα, στόχος της εργασίας είναι η παραγωγή μιας μικρού μήκους ταινίας κινουμένων σχεδίων και γραφικών με τίτλο Angst Η δημιουργία του έργου συνοδεύεται από την καταγραφή της διαδικασίας παραγωγής, μια σύντομη έρευνα πάνω στην έννοια της λέξης « angst » δηλαδή την υπαρξιακή αγωνία του ανθρώπου και τη σχέση της με την τέχνη, σύμφωνα με έργα φιλοσόφων του 19ου και 20ου αι ώνα όπως ο Kierkegaard και ο Nietzsche που ανήκουν στο ρεύμα του υπαρξισμού. Το κύριο κομμάτι της έρευνας αναφέρεται στα έργα που εμψυχώθηκαν στην ταινία και στο πως αυτά σχετίζονται με το angst και την αισθητική του γκροτέσκου. Στη συνέχεια γίνεται καταγρ αφή της μεθοδολογίας, των μέσων και των τεχνικών που ακολουθήθηκαν για την παραγωγή του οπτικοακουστικού έργου.
Keywords: Κινούμενα γραφικά, εμψύχωση εικόνας, Υπαρξιακή αγωνία; Motion graphics, animation, angst