Μικρού μήκους ταινία: Ο Ερασιτέχνης - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Είναι κοινά παραδεκτό πως ο κινηματογράφος, από τις αρχές της γέννησής του μέχρι και σήμερα, είναι ένα καλλιτεχνικό, εκπαιδευτικό και αν μη τι άλλο, ψυχαγωγικό μέσω έκφρασης. Η πτυχιακή εργασία που επέλεξα να κάνω συνδέεται άμεσα με τον κινηματογράφο καθώς είναι μια ταινία μικρού μήκους. Πιο συγκεκριμένα, η εργασία μου έχει κεντρικό θέμα τον ερασιτέχνη ηθοποιό. Από την μια πλευρά έχουμε τον ηλεκτρολόγο του μεροκάματου ο οποίος αγαπάει το θέατρο αλλά είναι ερασιτέχνης ηθοποιός και στην άλλη πλευρά έχουμε τον διάσημο και πλούσιο επαγγελματία ηθοποιό στου οποίου το σπίτι δουλεύει ο ερασιτέχνης ηθοποιός ως ηλεκτρολόγος. Η ιστορία μου είναι εμπνευσμένη από τον πατέρα μου ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος και ταυτόχρονα ερασιτέχνης ηθοποιός.

It is commonly accepted that cinema, from the beginning of its birth until today, is an artistic, educational and yet, to say the least, entertaining aspect of expression. The dissertation I chose to do is directly related to the cinema world as it is a short film. More specifically, my work focuses on amateur actor. On the one hand, we have the daily wage worker as electrician who loves theatre but is an amateur actor while on the other hand, we have the famous and rich professional actor who owns an under-construction building, the amateur actor actually works in as an electrician. My story is inspired by my father who is an electrician himself and an amateur actor as well.
Short film: The amateur
Keywords: μικρού μήκους ταινία, ταινία, κινηματογράφος, οπτικοακουστικό έργο, κινηματογραφικό έργο, Ερασιτέχνης, Επαγγελματίας, ηθοποιός, σινεμά, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, οικοδομή, παράσταση, καμαρίνια, Στάθης, Χατζηλαζάρου, Θανάσης; Short film, film, the amateur, actor, electrician, movie, short movie, cinema, audiovisual project, famous, professional