Σύγκριση του ρόλου του Έρωτα μεταξύ της παρισινής και βιεννέζικης εκδοχής της όπερας "Ορφέας και Ευριδίκη" του Κρίστοφ Βίλιμπαλντ Γκλουκ - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Σύγκριση του ρόλου του Έρωτα μεταξύ της παρισινής και βιεννέζικης εκδοχής της όπερας "Ορφέας και Ευριδίκη" του Κρίστοφ Βίλιμπαλντ Γκλουκ.
Keywords: όπερα, μονωδία, Γκλουκ, "Ορφέας και Ευριδίκη", σύγκριση εκδοχών