Εισαγωγή στο χορωδιακό τραγούδι και πολυπολιτισμικότητα - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η Διπλωματική Συναυλία θα πραγματοποιήθηκε με το Τμήμα Προετοιμασίας ΙΙ της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας. Το τμήμα αποτελείται από παιδιά 7 έως 10 ετών με μικρή έως καθόλου προηγούμενη χορωδιακή εμπειρία. Κύριοι στόχοι του τμήματος είναι η ανάπτυξη τονικής και ρυθμικής ακρίβειας, υγιούς φωνητικής τεχνικής όπως και η σταδιακή εξοικείωση ανάγνωσης παρτιτούρας. Το ρεπερτόριο της Διπλωματικής Συναυλίας Ι επιλέχθηκε με σκοπό την εισαγωγή των παιδιών στο χορωδιακό τραγούδι, την πολυπολιτισμικότητα και την εξοικείωση τους με την έννοια της διαφορετικότητας.
Keywords: παιδική, χορωδία, πολυπολιτισμικότητα, χορωδιακό, τραγούδι