Rigoletto - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Αποσπάσματα από την όπερα Ριγκολέτο Rigoletto: Σωτήρης Τριάντης Duca: Άκης Καλμούκης Gilda: Αναστασία Φύσσα Marullo: Ανδρέας Γκούσης Borsa: Λευτέρης Καλπακτσίδης Madallena: Ελισσώ Νταβλή Giovanna: Μαργαρίτα Στάντλερ Ceprano: Εύα Καργιοφύλη Paggio: Ελπίδα Ζαβιτσάνου
Keywords: Όπερα