Η επικοινωνιακή πολιτική και η εξωστρέφεια των μουσείων κατά την περίοδο της πανδημίας. Το παράδειγμα του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου. - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η εργασία αποτελεί μια γενική έρευνα στην επικοινωνιακή πολιτική και την εξωσρέφεια των μουσείων και ειδικότερα την εποχή της πανδημίας. Ως μελέτη περίπτωσης έχει επιλεχθεί το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας.
Keywords: μουσείο, επικοινωνιακή πολιτική, εξωστρέφεια, πανδημία