Πτυχιακή Συναυλία 2, Haydn, Arianna a Naxos , καντάτα για φωνή με συνοδεία πιάνου - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Πτυχιακή συναυλία 2 της σοπράνο Παντελίδου Καλλινίκης. Παρουσιάζεται η Καντάτα για φωνή με συνοδεία πιάνου του Χάιντν, Αριάδνη στη Ναξο. Στο πιάνο συνοδεύει ο Φρίξος Μόρτζος.

Haydn, Arianna a Naxos, cantata per voce sola con accompagnamento di pianoforte. Soprano Kalliniki Pantelidou, accompaniment Frixos Mortzos
Keywords: Καντάτα, Αριάδνη, φωνή; Cantata, Arianna, vocal