Markland - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η δημιουργία της παρούσας φωτογραφικής σειράς διερευνά την διαμόρφωση των περιαστικών περιοχών της Θεσσαλονίκης, εισάγοντας μια οπτική αφήγηση μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων τους λεπτομερειών. Το ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως στη μορφή που προσλαμβάνει η πόλη στα όριά της, στην ανθρώπινη παρέμβαση όπως και στην άναρχη εισβολή της φύσης στον αστικό χώρο, στη φθορά από την πάροδο του χρόνου καθώς και στην επιβίωση στοιχείων του παρελθόντος. Η ενότητα αποτελείται από 58 έγχρωμες εικόνες φυσικού τοπίου, περιφερειακών δρόμων και περιοχών, και εγκαταλελειμμένων εργοστασίων και χώρων αναψυχής περιμετρικά της πόλης, που παλιότερα αποτελούσαν σημαντικά σημεία αναφοράς
Markland
Keywords: φωτογραφία, τεκμήριο, αστικό τοπίο; photography, presumption, urban landscape