Επισκόπηση βυζαντινών αρχαιοτήτων Αργολίδας, καταγεγραμμένων στα αρχεία της Βυζαντινής Εφορίας Αρχαιοτήτων. - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Ανάλυση της βυζαντινής εποχής σε γενικό πλαίσιο, καθώς και σε πιο ειδικό πλαίσιο με την αναφορά της βυζαντινής περιόδου στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην Αργολίδα.
Keywords: Περιγραφική καταγραφή των βυζαντινών ναών και κάστρων της Αργολίδας.