Υλοποίηση αλγορίθμου εκτίμησης κίνησης οχημάτων με ασύρματες τεχνολογίες - (:unkn) unknown (My University, 2019)
To κύριο αντικείμενο ανάλυσης και επεξεργασίας αυτής της διατριβής υπήρξε η παρακολούθηση της κίνησης των οχημάτων με την χρήση ενός οικονομικού συστήματος με ανεξάρτητα δεδομένα.

This work's purpose is to present a low-cost road traffic monitoring system using IoT devices.
Keywords: Διαδίκτυο των Πραγμάτων, Παρακολούθηση Κίνησης, Έξυπνες Πόλεις; Smart Citie,Internet of Things,Traffic Monitoring