Παραγωγή video performance: Body reimagined - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Στην παρούσα εργασία τα θέματα της έμφυλης καταπίεσης, της σωματικής αναδιαμόρφωσης και της ιδιοποίησης του εαυτού αναδιατυπώνονται μέσα από μια video performance. Το σώμα και το φύλο επαναδιατυπώνονται εικαστικά με πηλό, ζύμη, νερό αλλά και «αίμα» για να δημιουργήσουν ένα νέο σώμα. Οι επιρροές των εικαστικών της video τέχνης αλλά και της performance όπως των βιεννέζων δραστικών, του Bill Viola και του Olivier de Sagazan ξεχωρίζουν μέσα σε αυτή την εργασία όπως και τα φεμινιστικά κείμενα που βοηθούν την κατανόηση των κυρίαρχων προτύπων και την διάψευση τους σε αυτό το έργο.
Keywords: περφόρμανς, βίντεο τέχνη, σώμα, σωματικότητα, φεμινιστικό έργο, κουήρ; performance, video performance, body, queer, feminist, video art