Musical & Νεανική Χορωδία - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Στα πλαίσια της Διπλωματικής Συναυλίας ΙΙ παρουσίασα με Νεανικό Σύνολο Πρωτοετών Φοιτητών έργα της Ντίσνεϋ και αποσπάσματα από το Φάντασμα της Όπερας με χορωδιακή Χορογραφία
Keywords: Μιούζικαλ, Νεανική, Χορωδία, Ντίσνεϋ, Φάντασμα, της, Όπερας, Πεντάμορφη, και, το, τέρας, Άριελ, Αλαντίν; Musical, Youth, Choir, Disney, Phantom, of, the, Opera, Ariel, Beauty, and, the, Beast, Ariel, Aladdin