Μετάφραση από τα Αγγλικά προς τα Ελληνικά του άρθρου «Aquatic Physiotherapy and Parkinson's Disease: Effects on Functional Motor Skills» - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Το επιλεγμένο κείμενο προς μετάφραση αποτελεί ένα επιστημονικό άρθρο, το οποίο πραγματεύεται τη Νόσο του Πάρκινσον και τις επιρροές που μπορεί να έχει η υδρόβια φυσιοθεραπεία στην εξέλιξη της νόσου. Συγγραφείς του άρθρου είναι η Bruna Yamaguchi, Manoela de Paula Ferreira και Vera Lucia Israel από το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο στην Παρανά της Βραζιλίας. Το άρθρο αποτελεί μια επιστημονική έρευνα η οποία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αναλύει στατιστικά, μέσω ενός πειράματος, με παραδείγματα και δοκιμές τις επιδράσεις της υδροθεραπείας σε ασθενείς που πάσχουν από τη Νόσο του Πάρκινσον. Εμπεριέχει όρους τεχνικούς, ιατρικούς και μαθηματικούς, στατιστικούς πίνακες και διαγράμματα.
Keywords: Νόσος του Πάρκινσον