Web εφαρμογή για κηδεμόνες κατοικίδιων και κτηνιάτρους για τη διαχείριση της υγείας και της θεραπείας κατοικίδιων ζώων - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η παρούσα διπλωματική εργασία επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας διαδικτυακής εφαρμογής διαχείρισης ιατρικών δεδομένων κατοικιδίων. Η εφαρμογή αυτή παρέχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για κηδεμόνες κατοικιδίων και κτηνίατρους, επιτρέποντας την αποθήκευση, διαχείριση και διαμοιρασμό ιατρικών δεδομένων. Με βασικές λειτουργίες όπως αποθήκευση ιστορικού και επερχόμενων γεγονότων, η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να συμβάλει στην αποτελεσματική φροντίδα των κατοικίδιων. Για τους κηδεμόνες κατοικιδίων, η εφαρμογή θα προσφέρει μια ασφαλή και αξιόπιστη λύση για την αποθήκευση και διαχείριση των ιατρικών δεδομένων των κατοικιδίων τους. Για τους κτηνιάτρους, η εφαρμογή θα προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας με τους κηδεμόνες κατοικιδίων και την παρακολούθηση της υγείας των κατοικιδίων τους. Η ανάπτυξη θα γίνει με τις τεχνολογίες Golang, MongoDb, Typescript και Next.js, εξασφαλίζοντας πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή αναμένεται να προσφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στους κηδεμόνες κατοικιδίων όσο και στους κτηνιάτρους.
Keywords: ηλεκτρονικό βιβλιάριο, ιατρικά δεδομένα, κατοικίδια, διαχείριση, ψηφιακή υγεία