Οι επιδράσεις των Fintech στον τραπεζικό τομέα - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Στην παρούσα διπλωματική εργασία γίνεται μια καταγραφή των αναδυόμενων τεχνολογιών που έχουν αρχίσει τον τελευταίο καιρό να αναπτύσσονται και να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στο χώρο των FinTech καθώς και εφαρμογές αυτών στο χώρο των τραπεζών. Καταγράφουμε τον τρόπο που έχουν αντιμετωπίσει τις FinTech οι τράπεζες, με ποιο τρόπο έχουν ωφεληθεί ή ζημιωθεί και τι περιθώρια υπάρχουν ώστε να δούμε συμπράξεις και συνεργασίες στο μέλλον. Σκοπός της εργασίας είναι να δούμε πως οι FinTech και οι αναδυόμενες τεχνολογίες μετασχηματίζουν τις τράπεζες στο καινούριο οικοσύστημα που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

This thesis is a record of emerging technologies that have started lately to grow and find fertile ground in the field of FinTech and their applications in the banking sector. We record how Banks have faced FinTech, how they have benefited or harmed, and what scope is there for us to see partnerships and collaborations in the future. The aim of the paper is to see how FinTech and emerging technologies transform banks into the new ecosystem that is already in progress.
Keywords: τράπεζες, αναδυόμενες τεχνολογίες; banks, fintech, emerging technologies