Η πρόσληψη της διαφορετικότητας μέσω της φωτογράφησης των εκθεμάτων στα μουσεία και της ανάρτησης τους στο Instagram. - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η εργασία μου θέλει να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι στη σημερινή εποχή αντιμετωπίζουν τον κόσμο των μουσείων. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι νέοι κυρίως φωτογραφίζουν τα εκθέματα που βρίσκονται μέσα στα μουσεία και ύστερα αναρτούν τις φωτογραφίες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Οι περισσότεροι από αυτούς τραβούν τη φωτογραφία απο διαφορετική οπτική γωνία προσδίδοντας έτσι και το δικό τους μοναδικό χαρακτήρα. Η σύνδεση πλέον των μουσειακών εκθεμάτων με το Instagram είναι αναπόφευκτη καθώς ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη τέχνη και τη σημαντικότητας της ίσως με μία διαφορετική και ταυτόχρονα δημιουργική ματιά ο καθένας τους αλλά με το ίδιο σθένος και θέληση για την απόκτηση βασικών γνώσεων ή και λεπτομερειών αυτής.
Keywords: Διαφορετικότητα , Μουσεία , Φωτογραφίες