Σύνθεσης έργου:Ο Γούμενος της Αναφωνήτρας - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Δημιούργησα ένα έργο που να περιέχει στοιχεία από την παράδοση μέσα όμως σε ένα πλαίσιο σύγχρονης λόγιας γλώσσας, η οποία πειραματίζεται έντονα με χρήση χρωματικών στοιχείων καθ’ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας της με τα μουσικά στοιχεία της παράδοσης (τροπικότητα, ετεροφωνία, κλπ), τονίζοντας ταυτόχρονα την αξία του ποιήματος του Μαρτζώκη. Επίσης, η διπλωματική μου εργασία στόχο έχει να αποτελέσει ένα «τόπο» συνομιλίας μεταξύ του παλιού και του καινούργιου, του εκκλησιαστικού και του κοσμικού. Να μιλήσει για θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες όπως η αγάπη και η συγχώρηση. Και τέλος να καταστεί ένα έργο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τετράφωνα χορωδιακά σύνολα συστήνοντας τα με πιο σύγχρονο τρόπο στην εκκλησιαστική παράδοση. Έτσι ο Άγιος της συγγνώμης να μας δείξει μια καινούργια στάση ζωής, όχι μόνο μέσα από τη ζωή του και τις πράξεις του, αλλά και μέσα από τη μουσική αφήγηση της ιερότητάς του.
Keywords: Διπλωματική Εργασία ΙΙ ,Σύνθεση για τις Τέχνες της Παράστασης