Οι 6 σονάτες και παρτίτες για σόλο βιολί και οι 6 σουίτες για σόλο τσέλο του Johann Sebastian Bach: Μεταγραφή, Έκδοση, Επιμέλεια και Ερμηνεία για σόλο βιόλα και διερεύνηση των ερμηνευτικών προσεγγίσεων που δύνανται να συμβαδίζουν με τις τεχνικές και ηχητικές ιδιαιτερότητες της βιόλας. - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Οι 6 σονάτες και παρτίτες για σόλο βιολί και οι 6 σουίτες για σόλο τσέλο του Johann Sebastian Bach, σε μεταγραφή, ερμηνεία (cd) και έκδοση για βιόλα, με οδηγό το χειρόγραφο της Anna Magdalena Bach που παρουσιάζει τα έργα σε ενοποιημένη έκδοση και τη σημείωση του Johann Sebastian Bach στο εξώφυλλο του χειρογράφου του -στις σονάτες και παρτίτες- "Libro Primo (Sei Solo)".Διερευνάται η απόδοση καθώς και οι τεχνικές και ερμηνευτικές παράμετροι στη βιόλα που λόγω της κατασκευαστικής και ηχητικής συγγένειάς της με το βιολί και το τσέλο, δύναται να προσεγγίσει επάξια και τα 12 αυτά έργα και να αναδείξει όλες τις συνισταμένες που τα καθιστούν μοναδικά επιτεύγματα στη μουσική δημιουργία.

The 6 sonatas and partitas for solo violin and the 6 suites for solo cello by Johann Sebastian Bach : transcription, interpretation (cd) performance practice and edition for viola in accordance to Anna Magdalena's manuscript of a unified edition and based on the note of the composer on the cover of the 6 sonatas and partitas for solo violin "Libro Primo (Sei solo)".
Keywords: Μπαχ,βιόλα,τσέλο,σονάτες,παρτίτες,σουίτες,σόλο σονάτα,σόλο παρτίτα,σόλο σουίτα,μεταγραφή,έκδοση,Αννα Μανταλένα; Bach,viola,cello,sonatas,partias,partitas,suites,solo sonata,solo partita,solo suite, transcription,arrangement,edition,Anna Magdalena,Libro Primo,Sei solo