Εφαρμογές Επαυξημένης Πραγματικότητας - Μελέτη Περίπτωσης - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR) έχει κερδίσει ραγδαία δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, καθώς ενσωματώνεται σε πολλούς τομείς όπως η εκπαίδευση, η υγεία, η διασκέδαση και ο πολιτισμός. Αυτή η πτυχιακή εργασία εστιάζει στη χρήση της AR στον πολιτιστικό τομέα, αναδεικνύοντας τη δυναμική της μέσα από μια συγκεκριμένη εφαρμογή που σχεδιάστηκε για το Μον Ρεπό της Κέρκυρας. Η μελέτη διερευνά τις δυνατότητες και τα οφέλη της AR στην ενίσχυση της εμπειρίας των επισκεπτών και της προβολής της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και τις τεχνολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζονται κατά την ανάπτυξη τέτοιων εφαρμογών.
Keywords: Επαυξημένη Πραγματικότητα, Μελέτη Περίπτωσης, NFC, markers