Έρευνα για την χρηστικότητα της ιστοσελίδας www.citeulike.org - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να διαπιστώσουμε μέσω της έρευνας κατά πόσο η ιστοσελίδα www.citeulike.org δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον αλληλεπίδρασης για τον χρήστη.
Keywords: έρευνα. ιστοσελίδα