«Τεχνική Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά του Επιστημονικού Άρθρου: Ανάπτυξη ενός καθαρού και μονοφασικού λεπτού υμενίου θειούχου σιδήρου (πυρίτη) με ηλεκτροχημική εναπόθεση για φωτοβολταϊκές εφαρμογές - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Ανάπτυξη ενός καθαρού και μονοφασικού λεπτού υμενίου θειούχου σιδήρου (πυρίτη) με ηλεκτροχημική εναπόθεση για φωτοβολταϊκές εφαρμογές

Growth of a Pure and Single Phase Iron Sulfide (Pyrite) Thin Film by Electrochemical Deposition for Photovoltaic Applications
Growth of a Pure and Single Phase Iron Sulfide (Pyrite) Thin Film by Electrochemical Deposition for Photovoltaic Applications)»
Keywords: Τεχνική Μετάφραση, υμενίου θειούχου σιδήρου; Growth of a Pure and Single Phase Iron