Mετάφραση προς τα ελληνικά και σχολιασμός αποσπάσματος από το ποιητικό βιβλίο "Let Them Eat Chaos (2016) της Kate Tempest" - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η παρούσα εργασία παρουσιάζει μια πρόταση μετάφρασης αποσπάσματος του ποιήματος της Kate Tempest 'Let Them Eat Chaos', καθώς και διάφορων μεταφραστικών δυσκολιών και προβλημάτων που αντιμετωπίστηκαν κατά τη διάρκεια της μεταφραστικής διαδικασίας, με βάση τη μεταφραστική θεωρία.

The paper presents a translation proposal of an excerpt of the poem 'Let Them Eat Chaos' by Kate Tempest, as well as various translation issues and difficulties faced during the translation process, based on translation theory.
Keywords: Μετάφραση,ποίηση,ποίηση σλαμ,αγγλικά προς ελληνικά; translation,poetry,slam poetry,Kate Tempest,greek to english