Απο την Αθήνα στο Παρίσι - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Το έργο “Από την Αθήνα στο Παρίσι” αποτελείται από τρία αναπόσπαστα μέρη όπου το καθένα χωρίζεται το μέγιστο από 1-2'’ παύσης . Είναι εμπνευσμένο από ένα προσωπικό ταξίδι στο Παρίσι, καθώς και την ομώνυμη έκθεση της ανταλλαγής έργων μεταξύ εθνικής πινακοθήκης και του μουσείου του Λούβρου. Με λίγα λόγια είναι σκέψεις και συναισθήματα που δημιουργούνται από διάφορες εμπειρίες, καταστάσεις και τα εκθέματα.

The music work "Paris-Athens" consists of three integral parts where each is separated by a maximum of 1-2'' pause. It is inspired by a personal trip to Paris, as well as the eponymous exhibition of the exchange of works between the national gallery of Athens and the Louvre museum. In short, they are thoughts and feelings created by various experiences, situations and exhibits.
Paris-Athens
Keywords: Σύνθεση, Ορχήστρα, Σύγχρονες Συνθετικές Τεχνικές; Tintinnabuli technique, Micropolyphony, Composition, Full Orchestra, Contemporary techniques