Το ταξίδι του κύριου Χ. - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Δημιουργία μίας ταινίας με την τεχνική του stop-motion animation με θέμα τις ψυχολογικές διαταραχές και τα άγχη που προκαλούνται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής καθώς επίσης και η προσπάθεια αντιμετώπισής τους.

Creating a film with the technique of stop-motion animation on the subject of psychological disorders and stress caused by the modern way of life as well as the effort to deal with them.
The Journey of Mr. X.
Keywords: εμψύχωση κινούμενης εικόνας, τεχνική stop-motion ,ψυχικές διαταραχές; animation , stop- motion animation ,psychological disorders