Φωτιές στην παραλία - (:unkn) unknown (My University, 2020)
H συγγραφή ενός πρωτόυπου σεναρίου για μεγάλου μήκους ταινία στα αγγλικά και η επακόλουθη ανάλυσή του.

The writing of a feature length screenplay in English and its subsequent analysis.
Beach Fires
Keywords: σενάριο, μεγάλου μήκους ταινία, ψυχολογικό θρίλερ, νεο-νουάρ, σεναριογραφία, δημιουργική έρευνα βασισμένη στην πράξη; screenplay, feature film, psychological thriller, neo-noir, screenwriting, creative practice research