Antiyugostalgia: Η διαμόρφωση της σερβικής ταυτότητας - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η διπλωματική εργασία ερευνά το κατά πόσο ο σερβικός λαός νοσταλγεί τη Γιουγκοσλαβία, τη διαμόρφωση της σχέσης του με τις υπόλοιπες πρώην γιουγκοσλαβικές χώρες, καθώς επίσης και τη γνώμη που έχει σχηματίσει σε διαφορετικά ζητήματα της καθημερινης ζωής. Γίνεται μία αναφορά σε βασικούς όρους, μία αναδρομή στο παρελθόν και ανάλυση του ερωτηματολογίου, το οποίο μοιράστηκε σε Σέρβους, μέσα από το οποίο προκύπτουν τα συμπεράσματα της ερευνητικής εργασίας.
Keywords: Σερβία, ταυτότητα, Γιουγκοσλαβία, νοσταλγία