Εξόρυξη Σημασιολογικών Υπο-Δικτύων Από Κοινωνικά Δίκτυα - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η εργασία αφορά μία έρευνα που έγινε στο Twitter, με τη χρήση ενός Crawler δημιουργημένου σε Python. Ο Crawler αντλούσε δεδομένα τα οποία αφορούσαν δύο hashtags, #Gamification και #AugmentedReality. Μετά τη συυλογή των δεδομένων έγινε η επεξεργασία τους με γλώσσα SQL σε SQL Server και οπτικοποιήθηκαν σε πίνακες και γραφήματα.

The thesis is about a research done on Twitter, using a Crawler created in Python. Crawler was extracting data from two hashtags, #Gamification and #AugmentedReality. After collecting the data, they were processed in SQL language in SQL Server and visualized in tables and graphs.
Extraction of Semantic Sub-Networks From Social Networks
Keywords: Εξόρυξη, Υπό-Δίκτυα, Κοινωνικά Δίκτυα; Extraction, Sub-Networks, Social Network