1η Διπλωματική Συναυλία Κλασικής Κιθάρας: Πτυχιακό Μάθημα I / Δίγκος Βασίλειος - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η Διπλωματική I -με τίτλο "1η Διπλωματική Συναυλία Κλασικής Κιθάρας: Πτυχιακό Μάθημα I / Δίγκος Βασίλειος"- πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2021, για την εξέταση του μαθήματος "Πτυχιακό I" στην κατεύθυνση Μουσικής Εκτέλεσης και την ειδικότητα της κλασικής κιθάρας. Αποτελεί απαραίτητο και αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος σπουδών για την απόκτηση του Πτυχίου Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής έργα: Diferencias sobre "Guárdame las vacas" - Luys de Narváez, Allemande, Sarabande, Gavotte I & II, Gigue από την 3η σοuίτα για λαούτο BWV 995 - Johann Sebastian Bach, Fantaisie Hongroise - Johann Kaspar Mertz, Zambra Granadina - Isaac Albeniz, 2ο και 3ο μέρος από την Sonata I - Leo Brouwer, 2ο και 3ο μέρος από την Sonata I - Βασίλης Δίγκος. Το ρεσιτάλ πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως, λόγω της επιβολής των μέτρων κατά του SARS-CoV-2 (COVID-19).

Thesis I -entitled "1st Classical Guitar Graduate Concert : Thesis I / Digos Vassilis"- took place on February 5, 2021, for the examination of the course "Graduate I" in the direction of Music Performance and the specialty of classical guitar. It is a necessary and integral part of the study program for obtaining the Bachelor of Music Studies of the Ionian University. The program includes the following works: Diferencias sobre "Guárdame las vacas" - Luys de Narváez, Allemande, Sarabande, Gavotte I & II, Gigue from the 3rd lute suite BWV 995 - Johann Sebastian Bach, Fantaisie Hongroise - Johann Kaspar Mertz, Zambra Granadina - Isaac Albeniz, 2nd & 3rd part from Sonata I - Leo Brouwer, 2nd & 3rd part from Sonata - Vassilis Digos. The recital was held remotely due to the imposition of measures against SARS-CoV-2 (COVID-19).
1st Classical Guitar Graduate Concert: Thesis I / Vassilis Digos
Keywords: κλασική κιθάρα, Αναγέννηση, Μπαρόκ, Ρομαντισμός, Σύγχρονο; classical guitar, Renaissance, Baroque, Romanticism, Contemporary