έσω - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Το "μηδέν" (έσω) είναι ένα concept album. Πραγματεύεται τη δυσκολία ενός σύγχρονου ανθρώπου να συνυπάρξει. Προσπαθώντας να βρει τη θέση του μέσα στον κόσμο που ζει, πειραματίζεται, φτάνοντας τελικά σε ρηχότερα συμπεράσματα ως προς την ταυτότητα του. Φοβισμένος, προσπαθεί να κρατήσει άθικτη την προσωπική του αλήθεια.

"Eso" is a concept album. It deals with the difficulty of a modern human being to coexist. Trying to find his place in the world he lives in, he experiments, eventually reaching shallower conclusions about his identity. Frightened, he tries to keep his personal truth intact.
Eso
Keywords: μουσικό, άλμπουμ, σύνθεση, παραστατικές, τέχνες, κόνσεπτ, ιόνιο; concept, album, performing, arts, music, composition, ionio