Βελοσιράπτορας – Η τομή της επιστήμης και της τέχνης στην paleoart - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η πτυχιακή εργασία μου, εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται οι δεινόσαυροι στην Paleoart, την τέχνη δηλαδή της απεικόνισης εξαφανισμένων ειδών. Μέσω της επισκόπησης των παραγόντων που οδήγησαν την εξέλιξη των δεινοσαύρων και την ανάλυση των επιστημονικών στοιχείων για τον Βελοσιράπτορα, δημιουργώ ένα τρισδιάστατο μοντέλο του ζώου, το οποίο εξυπηρετεί στην επικοινωνία των ευρημάτων της παραπάνω έρευνας.
Keywords: Βελοσιράπτρορας, Πάλεοαρτ, Εξέλιξη, Τρισδιάστατα Γραφικά