ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Πρόκειται για ένα κείμενο της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, το οποίο αφορά τα δικαιώματα των γυναικών και την ισότητα μεταξύ του γυναικείου και ανδρικού φύλου, ενώ αναφέρεται έντονα και στο μεγάλο αριθμό περιστατικών συντροφικής βίας και στους τρόπους αντιμετώπισης αυτής της χρόνιας μάστιγας.
Keywords: εθνοσυνέλευση, ισότητα, δικαιώματα γυναικών, συντροφική βία