Η εξωτερική πολιτική της Γερμανίας από το πρόγραμμα του CDU έως τις θέσεις του Υπουργού Εξωτερικών Heiko Maas: Μετάφραση και Σχολιασμός - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η πτυχιακή μου αφορά την μετάφραση δύο κειμένων από την γερμανική στην ελληνική γλώσσα. Το πρώτο κείμενο αποτελείται από αποσπάσματα του προεκλογικού προγράμματος του κόμματος CDU/CSU και το δεύτερο αποτελεί ένα απόσπασμα της ομιλίας του Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, Heiko Maas. Και τα δύο κείμενα αναφέρονται σε μεγάλο βαθμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και τα δύο κείμενα αναφέρονται ιδιαίτερα στην εξωτερική πολιτική. Η εργασία ολοκληρώνεται με τον σχολιασμό και την βιβλιογραφία.
Keywords: Μετάφραση κειμένων, εξωτερική πολιτική, πρόγραμμα, CDU/CSU, ομιλία, Heiko Maas