«Επισκόπηση e recruitment εργαλείων και πρακτική εφαρμογή τους» - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Το E-Recruitment, που ονομάζεται επίσης Online Recruitment, είναι η διαδικασία πρόσληψης των πιθανών υποψηφίων για τις κενές θέσεις εργασίας, με τη χρήση ηλεκτρονικών πόρων, ιδίως του Διαδικτύου. Οι αιτούντες εργασίας στέλνουν τις αιτήσεις ή το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω email. Εναλλακτικά τοποθετούν τα βιογραφικά τους στον παγκόσμιο ιστό, τα οποία μπορούν να αντληθούν από υποψήφιους εργοδότες ανάλογα με τις απαιτήσεις τους. Το E-Recruitment περιλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία εύρεσης των υποψήφιων υποψηφίων, αξιολόγησης, συνέντευξης και πρόσληψής τους, σύμφωνα με την απαίτηση εργασίας κάθε φορά. Μέσω αυτού, η πρόσληψη γίνεται πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά και παράλληλα εξοικονομείται χρόνος και χρήμα. Στην παρούσα πτυχιακή γίνεται μια εμπεριστατωμένη επισκόπηση των μεθόδων που εστιάζουν στην διαδικασία του E-Recruitment. Αναλύονται επίσης και 3 διαδεδομένες τεχνικές κατηγοριοποίησης οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σε προβλήματα E-Recruitment. Τέλος, περιγράφεται ένα ενδεικτικό πρόβλημα E-Recruitment μαζί με την επίλυση του και αποτυπώνονται θεωρητικά τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα στην εφαρμογή των τριών αλγορίθμων κατηγοριοποίησης που αναγράφονται ανωτέρω.
Keywords: Ηλεκτρονική πρόσληψη, μηχανική μάθηση