Μετάφραση και σχολιασμός του κειμένου «Formation of galaxies in the context of gravitational waves and primordial black holes» - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Πρόκειται για απόδοση ειδικού κειμένου από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζεται η μετάφραση και ο σχολιασμός ενός επιστημονικού άρθρου που αναφέρεται κυρίως στους κλάδους της αστροφυσικής και της αστρονομίας και προτείνει μία νέα θεωρία περί σχηματισμού γαλαξιών στο πλαίσιο των βαρυτικών κυμάτων και των αρχέγονων μαύρων τρυπών.
Keywords: Μετάφραση, Σχολιασμός, μεταφραστικά προβλήματα, αστροφυσική, βαρυτικά κύματα, αρχέγονες μαύρες τρύπες, σχηματισμός γαλαξία