Η ελληνική βιβλιογραφία για θέματα αθλητισμού και χορού : Καταγραφή, θεματική ταξινόμηση και παρουσίαση, προτάσεις διαχείρισης - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η πτυχιακή μας εργασία αφορά στη δημιουργία θεματικού καταλόγου τίτλων της ελληνικής βιβλιογραφίας σε σχέση με τον αθλητισμό και τον χορό, παρουσίαση του καταλόγου και προτάσεις διαχείρισης.
Keywords: Αθλητισμός, Χορός, Κατάλογος, Ελληνική Βιβλιογραφία, Ταξινόμηση